Čokoládové masáže
Vědecký název kakaa "Théobroma Macao" =potrava Bohů, mluví za vše. Před 4000 lety objevili Aztékové v jihoamerických pralesích kakaovník, z něhož vyráběli nápoj, který pili při svých obřadech. Do Evropy ho přivezl španělský dobyvatel Hernard Cortéz v roce 1528.
Terapeutické vlastnosti čokolády jsou obecně známé. Sama totiž obsahuje mnoho důležitých prvků potřebných pro lidský organismus. Například vitaminy, aminokyseliny, minerály a antioxdanty.
Čokoládová masáž je výborná k vyhlazení a zkrášlení pokožky, odstranění celulitidy, získání dobré nálady, odplavení toxických látek z těla a uvolnění ztuhlých svalů. Masáž je voňavá a má velmi relaxační a zklidňující účinky.
Učinky čokoládové masáže:
- podpora odplavení toxických látek z těla
- vyživuje a obnovuje pokožku
- zbavuje pleť vrásek, navrací jí jemnost a pružnost
- působí na tvorbu hormonů štěstí (endorfiny, serotonin)
- odbourává deprese a stres
- dodává životní energii
- po těchto čokoládových hodech neztloustnete
